Make your own free website on Tripod.com
GERAKAN REFORMASI RAKYAT
 

Strategi Mahathir Hapuskan Bangsa Melayu

Artikel ini bukanlah artikel perkauman, tetapi inilah hakikat yang berlaku. Agenda Mahathir untuk menghapuskan bangsa Melayu. Berikut adalah bukti tentang agenda tersebut.

Menghapuskan Dato’ Sri Anwar Ibrahim yang kita kenali sebagai pembela golongan miskin dan pemangkin pembentukan perlembagaan Islam dan sistem Islam. Pelbagai cubaan untuk membunuh DSAI dilakukan diantaranya;

I. Brek kereta tidak berfungsi ketika Mesyuarat Kabinet di Langkawi
II. Helikopter Nuri yang terhempas
III. Tragedi Jet Tan Sri Yahaya Ahmad
IV. Tragedi 20 September : Serbuan Polis ala Memali
V. Tragedi 20 September : Pukulan maut dari Rahim Noor
VI. Hampir-hampir disuntik virus HIV
VII. Keracunan Arsenik...

1. Tragedi yang menimpa Tan Sri Yahaya Ahmad iaitu seorang usahawan Melayu yang banyak membantu dan memberi peluang pekerja kepada golongan bumiputra seperti di Kilang Proton.

2. Pemecatan tokoh-tokoh ulama, seperti Dato’ Ishak Baharom, serta bekas-bekas hakim.

3. Memusnahkan Bank Bumiputra...

4. Menghapuskan biasiswa untuk Bumiputra, bangsa Melayu khasnya..

5. Melagakan Bangsa Melayu dengan kaum lain. Dasar yang diamalkan ialah pecah dan perintah.

6. Menghapuskan Hak Raja-Raja Melayu.

7. Berhasrat menghapuskan Hak Istimewa Bumiputra dengan memulakan sandiwara tentang Hak Istimewa Bumiputra. Jika BA tidak segera menyebarkan sandiwara ini tentu isu Hak Istimewa terus diperbesarkan sehingga membawa kepada penghapusan Hak Istimewa Bumiputra.

8. Kepentingan dan peluang ekonomi Bumiputra disekat dengan menyalurkannya kepada keluarga dan kroni mania.

9. Ahli-ahli Al-Maunah akan menemui ajal selepas tidak diadili dengan seadilnya. Apa yang terjadi pada orang Melayu yang dibunuh di Kota Bharu, Gopeng?

10. Menyekat ekonomi penduduk Kelantan dan Terengganu yang kita tahu mempunya ramai penduduk Bumiputra. Ini terbukti dengan pembangunan ekonomi di Terengganu selama pemerintahan BN walaupun Petronas beroperasi di Terengganu.

11. Menghalang pemberian royaliti minyak kepada Terengganu, sekaligus menyekat pemberian kepada golongan Melayu.

12. Menghapuskan orang Kelantan dengan menyekat pembangunan dan TAUN..(Awas..ini mungkin agenda BN...macam2 boleh dilakukannya)

13. Menghapuskan Islam dari orang Melayu apabila beribu-ribu orang Melayu memohon tukar agama(Murtad)

14. Membiarkan golongan Melayu di serang dadah..Berapa ratus ribu bangsa Melayu menghidap penyakit ketagih dadah?...Apa yang BN lakukan?..

15. Bangsa Melayu dari segi fizikalnya (tubuh badan) telah menampakkan kesan pada masa kini(bantut). Ini adalah hasail kajian sebenar. Baca Wawancara dgn Prof. Diraja Ungku Aziz di dlm Mingguan Malaysia keluaran lepas.

16. Membiarkan bangsa Melayu terus terjebak ke lembah maksiat dengan memberi perlindungan kepada ratu cantik bogel dan artis melayu yang melakukan maksiat. Sesiapa yang cuba menghalang akan dipecat atau didakwa.

17. Menghina Agama orang Melayu (Agama Islam).....

18. Tanah2 orang Melayu dirampas kembali dan rizab Melayu diceroboh. Sekarang rizab Orang Asli mahu diambil. Tanah FELDA..habis...

Mujahidin